OMEGA-3 SALMON OIL PLUS
Seniai žinoma ir įrodyta, kad omega-3 riebalų rūgštys yra labai svarbios žmogaus mitybai. Dvi omega-3 riebalų rūgštys, esančios riebioje žuvyje, yra labai gerai ištyrinėtos - tai EPR (eikozapentaeno rūgštis) ir DHR (dokozaheksaeno rūgštis). Šiandienos mokslas vertina ne tik EPR ir DHR svarbą žmogaus sveikatai, bet ir įrodė, jog esama visos omega-3 riebalų rūgščių šeimos. Ją iš viso sudaro aštuonios riebalų rūgštys, kurios svarbios optimaliai žmogaus mitybai. Ši mitybai labai svarbi omega-3 riebalų rūgščių grandinė prasideda ALR (alfa linoleno rūgštimi) ir baigiasi DHR (dokozaheksaeno rūgštimi), apimdama šešis etapus, iš kurių kiekvienas turi unikalią biocheminė struktūrą ir vaidina svarbų ,,sinergetinį" vaidmenį žmogaus mityboje.
Sutikite visą Omega-3 riebalų rūgščių šeimą
- ALR - alfa linoleno riebalų rūgštis
- SDR - stearidono rūgštis
- ETR(3) - eikozantrieno rūgštis
- ETR - eikozantetraeno rūgštis
- EPR - eikozapentaeno rūgštis
- HPR - heneikozanpentaeno rūgštis
- DPR - dokozapentaeno rūgštis
- DHR - dokozaheksaeno rūgštis
Kodėl NeoLife Omega-3 Salmon Oil Plus?
- ,,Omega-3 Salmon Oil Plus" pagamintas iš švaraus, natūralaus lašišų aliejaus ir suteikia visą vieno turtingiausių omega-3 riebalų rūgščių šaltinių naudą.
- UHP03 - ypač veiksmingos omega-3 riebalų rūgštys - išskirtinė ,,NeoLife" technologija, kuri palaiko, stabilizuoja ir standartizuoja ypatingų omega-3 riebalų rūgščių lygius ir išlaiko natūralios lašišos aliejaus vertingąsias savybes.
- Tai pirmasis tokio pobūdžio maisto papildas,užtikrinantis visų aštuonių žmogaus mitybai svarbių omega-3 šeimos komponentų nustatytą normą.
- Papildas pagamintas naudojant ,,molekulinę diferenciaciją" - šiuolaikiškiausią technologiją, kurios metu atrenkamos tam tikros molekulės, esančios tunuose, sardinėse ir ančiuviuose, tuo pat metu pašalinant ar sumažinant kitų molekulių kiekį ir užtikrinant produkto efektyvumą, švarumą ir konsistenciją.
- Produktas saugus, nėra prisikaupusių toksinė rizikos. Naudojamos tik geriausios, aukščiausios kokybės, sveikos, žmogaus maistui tinkamos žuvys. Visi žaliavų šaltiniai kruopščiai tikrinami dėl daugiau kaip 200 potencialių teršalų, kurių leistina norma lygi NULIUI.
- 3 kapsulių normoje yra 460 mg EPR, 480 mg DHR, 50 mg DPR it 80 mg jvairių omega-3 riebalų rūgščių.
- Nėra ,,paslėptų" vitaminų A ir D.
Tarptautinė sveikatos organizacija suaugusiems žmonėms, norintiems gerai jaustis, rekomenduoja valgytipo 2-3 žuvies porcijas kiekvieną savaitę. Deja, daugelis suaugusius žuvies suvartoja labai mažai ir jų mityba retai atitinka šiuos svarbius mitybos poreikius. Daugelis žmonių savaitėmis ar net mėnesiais negauna jokių
omega-3 papildo. Jau nekalbant apie tai, jog daugelis žuvų gali gyventi užterštoje aplinkoje. Ironiška, tačiau nėščioms moterims, kurioms ypač reikalingos omega-3 riebalų rūgštys, patariama riboti žuvies vartojimą iki vienos porcijos per dieną būtent dėl užterštumo rizikos. ,,NeoLife" padeda išspręsti nepakankamo omega-3 riebalų rūgščių vartojimo problemą, siūlydama ,,Omega-3 Salmon Oil Plus". Švarus ir veiksmingas ,,Omega-3 Salmon Oil Plus" maisto papildas suteikia visų omega-3 elementų iš lašišos aliejaus bei visų aštuonių omega-3 riebalų rūgščių komponentų, užtikrindamas pilnavertį omega-3 kiekį kiekvienoje normoje.
KODĖL REIKALINGAS PAPILDAS IŠ RIEBIOS ŽUVIES, TURTINGAS OMEGA-3 RIEBALŲ RŪGŠČIŲ?
- Riebi žuvis yra pats turtingiausias sveikatai naudingų omega-3 riebalų rūgščių Šaltinis, tačiau daugelis iš mūsų nesuvartojame sveikatai reikalingų 2-3 jos porcijų per savaitę, kaip pataria specialistai.
- Įrodyta, jog papildai - tai veiksminga priemonė, siekiant padidinti omega-3 riebalų rūgščių kiekį maiste.
- Omega-3 riebalų rūgštys palaiko efektyvią audinių ir organų veiklą.
- Omega-3 riebalų rūgščių, kurios yra svarbios kūdikių smegenų ir akių vystymuisi, paprastai yra motinos piene. Kūdikių, kurių mamos vartoja maistą, turtingą.omega-3 riebalų rūgščių, omega-3 rūgščių lygis yra didesnis nei tų, kurių mamos nevartoja maisto, turtingo omega-3.
-
Žmonės, kurie nemėgsta žuvies, gali gauti optimaliai sveikatai reikalingų omega-3 riebalų rūgščių, vartodami
maisto papildus iš riebalų turinčių žuvų.